Då vissa människor långsamt dödar sig själva?

Under de senaste åren har man sagt mycket om mängden människor som avslutar sitt liv och de som har tänkt på att göra det. Som ett resultat av det som har hänt finns det en stor chans att vissa människor slutar sitt liv just nu och det finns andra som funderar på att göra det.

Och medan mycket görs för att få slut på detta, är det utan tvekan något som inte kommer att komma till slut när som helst snart. Naturligtvis är det många faktorer som är involverade i vad som händer och det finns ingen trollstav som kommer att få slut på detta.

Nå ut

Det uppenbara att säga till någon som funderar på att avsluta sitt liv är att de måste nå ut för stöd. Men om någon funderar på att göra detta kan de hålla allt för sig själva och inte nå ut.

Oavsett vem som är runt dem, hur ofta det här är frågan om i media eller hur ofta hjälplinjer nämns på TV, kommer nästa steg inte att tas. Det är då inte samma sak som någon som har problem med sin bil och gör något åt ​​det kort efter – det är mycket mer komplicerat.

Mycket enklare

Om någon kände behovet av att avsluta sitt liv, när de slutligen räckte ut efter stöd, skulle det vara mycket annorlunda. Mycket mindre människor skulle ta sitt liv och det skulle också innebära att det skulle finnas färre människor på denna planet som är i ett helvete på ett dåligt sätt på grund av att en älskad slutar sitt liv.

Efter att detta har skett kan så många frågor förbli obesvarade. Varför gjorde de det? Varför pratade de inte med mig om vad som hände? Var jag ansvarig för vad som hände? Brydde de sig inte om mig?

Ett annat scenario

När någon slutar sitt liv kommer det att vara tydligt att de inte längre ville vara här och när någon funderar på att avsluta sitt liv kommer det att vara klart att de inte heller vill vara här. Ändå, om någon inte längre vill vara här, betyder det inte att de kommer att försöka eller ens tänka på att avsluta sitt liv.

Istället kunde de ha begått ett långsamt självmord; vilket betyder att de inte kommer att ha bråttom att avsluta sitt liv. Sagt på ett annat sätt, de kommer inte att springa till sin död, de kommer att krypa till det.

En närmare titt

Någon som denna kan köra för snabbt, delta i farliga sporter och / eller hamna i slagsmål, men det kan vara mycket mer subtilt än detta. Det som kan hända är att man kan försumma sin hälsa genom att äta dålig mat och inte göra någon träning och / eller dricka för mycket alkohol.

Omvänt kan man ha jobb som de hatar och vara i en relation med någon som behandlar dem som smuts. De kommer då att leva på ett sätt som undergräver dem, men det kommer inte att stå ut eftersom det kommer att vara vad som är normalt.

Slutgiltiga tankar

Med hänsyn till detta, även om det kan tyckas som om det finns ett problem eftersom en relativt liten del av befolkningen vill avsluta sitt liv, är detta verkligen bara toppen av isberget. Ett sätt att titta på det skulle vara att säga att det bara är de människor som har omfamnat hur de verkligen känner sig, medan det finns många andra som inte har kommit till denna punkt, varför de kryper till sin död.

Slutligen, om någon springer eller bara kryper till sin död, skulle mitt råd vara att de söker djupt inom sig själva efter den del av dem som vill leva. Efter detta kan de nå ut till en terapeut eller en healer eller ringa en hjälplinje.

Reply