Uppskatta din resa – ögonblick till ögonblick

När du tackar för allt i ditt liv kanske du påminns om att ingenting är för evigt. Allt är i övergång. Buddhisterna kallar det impermanens.

En del av denna oförmåga är att uppskatta resan. Människor säger ofta: Livet är en resa som inte är en destination. Vi kan uppskatta de höga platserna och de låga platserna. Tills människor har några låga platser, inser de flesta av oss inte de stora gåvorna inuti. Denna oförmåga är lagen om attraktion, lag om polaritet och lag om relativitet i handling.

Attraktionens lag visar att du skapar saker, händelser och människor som kommer in i ditt liv. Dina tankar, känslor, ord och handlingar producerar den energi som i sin tur lockar som energi. Negativ energi lockar negativ energi och positiv energi lockar positiv energi.

Polaritetslagen har sanningen att allt är på ett kontinuum och har en motsats. Du kan undertrycka och omvandla oönskade tankar genom att koncentrera dig på motsatt pol. Det är lagen om mentala vibrationer som skapar motsatt pol.

Polaritetslagen tillsammans med Relativitetslagen skapar en jämn ström av oförmåga. Relativitetslagen säger att varje person kommer att möta en serie frågor för att stärka ljuset inom. Vi måste betrakta var och en av dessa frågor som en utmaning och förbli kopplade till våra hjärtan när vi fortsätter att lösa dem. Denna lag lär också människor att jämföra frågor med andras frågor och sätta allt i rätt perspektiv. Oavsett hur svårt du upplever att din situation är, finns det någon som är i en svårare situation. Det är allt relativt.

Ibland glömmer människor hur saker förändras snabbt. I Nya testamentet sade Jesus: “Jag gör alla saker nya.” “Jag” är du och du kan göra alla saker nya. Du har möjlighet att skapa en ny början varje sekund i ditt liv. Varje sekund är en möjlighet att skapa en ny början.

Pausa i detta ögonblick. Tack i detta ögonblick för allt som har hänt och fortsätter att hända. “Tack Gud (universum) för alla de nya början, du hjälper mig att skapa.” Gå nu och ha en underbar serie nya början från denna andra framåt för evighet.

Reply